maandag, 18 juli 2022

Olivier Sermeus wordt Managing Director van Astara Western Europe

Geschreven door  Dieter Quartier
Olivier Sermeus wordt Managing Director van Astara Western Europe © Astara/Olivier Sermeus
Nu de importactiviteiten van Alcopa (Moorkens) volledig zijn opgegaan in Astara Western Europe, geeft de huidige CEO, Damien Heymans, de operationele fakkel met onmiddellijke ingang door aan Olivier Sermeus.


Jorge Navea, CEO van Astara Global en voorzitter van de raad van bestuur van Astara Western Europe: "Wij zijn Damien Heymans zeer dankbaar. Hij heeft in het verleden uitstekend werk verricht voor Alcomotive en meer recentelijk voor Astara Western Europe. Hij heeft het bedrijf in de juiste richting gepositioneerd en ik heb er alle vertrouwen in dat Olivier Sermeus op dit succes zal voortbouwen en het bedrijf verder zal helpen consolideren als een wereldleider in mobiliteitsdiensten. Het managementteam van Astara en ik wensen hem het allerbeste."

Olivier Sermeus is niet nieuw in het bedrijf. Hij begon in juni 2009 bij de groep te werken en heeft verschillende functies en verantwoordelijkheden bekleed. Sinds 2020 zat hij al aan het operationele stuur van de onderneming en als Chief Operating Officer, zijn meest recente functie, is hij erin geslaagd aanzienlijke veranderingen teweeg te brengen. Vandaag begint hij aan zijn nieuwe uitdaging als algemeen directeur van de activiteiten van Astara Western Europe, met een duidelijk doel: de omwenteling in de auto-industrie in goede banen leiden en mobiliteitsdiensten en nieuwe zakelijke kansen exploiteren.

Olivier Sermeus zal rapporteren aan Rafael Sainz, hoofd van Astara Distribution Europe. Hij zal niet worden vervangen in zijn huidige rol als COO.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy