dinsdag, 14 juni 2022

Patrick Van der Aa nieuwe Ford Pro Director bij Ford Belux

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Patrick Van der Aa nieuwe Ford Pro Director bij Ford Belux © Ford/Patrick Van der Aa
Ford heeft een nieuwe directeur voor de bedrijfswagenafdeling. Patrick Van der Aa neemt vanaf deze maand de verantwoordelijkheden over van zijn voorganger Olivier Gelas, die Managing Director werd van Kia Belux. 


Patrick Van der Aa heeft een lange staat van dienst bij Ford en heeft zowat alle operationele functies binnen de Ford verkooporganisatie van België en Luxemburg bekleed. Tussen 1999 en 2005 bekleedde hij ook enkele internationale functies bij Ford Europa, was vervolgens Directeur Customer Service Operations en daarna Directeur Commercial Vehicle Sales van België en Luxemburg. De voorbije drie jaren was Patrick Van der Aa verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de implementatie van de toekomstige marktrepresentatie van de Ford verkooporganisatie in België en Luxemburg. 

Met zijn nieuwe benoeming zal Patrick Van der Aa verantwoordelijk worden voor zowel verkoop als marketing van bedrijfsvoertuigen alsook voor de implementatie en de coordinatie van het Ford Pro – ecosysteem. Hij rapporteert rechtstreeks aan Peter Bertin, Managing Director van Ford Belux.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy