vrijdag, 27 augustus 2021

Joost Kaesemans wordt directeur PR en Public Policy bij Touring

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Joost Kaesemans wordt directeur PR en Public Policy bij Touring © Touring
Vanaf 1 september zal Joost Kaesemans, tot enkele weken geleden directeur Communicatie bij Febiac, de rol van directeur Public Relations en Public Policy waarnemen bij mobiliteitsorganisatie Touring. Een sterke aanwinst voor Touring die de organisatie moet helpen om de overschakeling van automobiliteit naar multimodale mobiliteit te maken.


Kaesemans begon zijn carrière bij de VRT op de verkeersredactie en werd nadien woordvoerder en directeur communicatie bij Febiac, de Belgische vereniging van automobiel- en tweewielerconstructeurs en -invoerders.

Touring laat weten dat de keuze voor Kaesemans gebaseerd is op de noodzaak om voortdurend te vernieuwen en mee te gaan met de evoluties van de mobiliteitswereld: “Om de belangen van onze leden continu te verdedigen, herziet Touring zijn visie en organisatie. Deze moeten mee evolueren met de nieuwe realiteit en ze faciliteren. Een efficiënt team dat de leden en de consument vertegenwoordigt bij de overheden en in de publieke opinie is in dat opzicht noodzakelijk en daarom  versterkt Touring zijn ploeg door een nieuwe aanwerving. Met de aanwerving van Joost willen we onze expertise en onze externe communicatie versterken en uitbreiden en onze positie als marktleider in de mobiliteit van de toekomst bevestigen.”

Voor Joost Kaesemans is de nieuwe job een interessante stap van de kant van de constructeurs en invoerders naar die van de mobiliteitsgebruiker. Hij zegt daarover: “De stap naar Touring is in de eerste plaats een stap dichter bij de mobiliteitsgebruiker zelf. Dat vind ik uitermate interessant. Het is immers die mobiele burger die, door zijn veranderende gewoontes en wensen, onze mobiliteit vormgeeft. Het is daarom een eer om, met het sterke team van Touring, deze mobiliteitsgebruiker te mogen vertegenwoordigen in de media en bij de stakeholders. Ik vind bij Touring een organisatie die met grote openheid en interesse de ontwikkelingen in mobiliteit volgt en de duidelijke ambitie heeft om alle mobiliteitsgebruikers aangepaste en innovatieve diensten en producten te blijven aanbieden die hun mobiliteit efficiënt, duurzaam en prettig maakt.”

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy