dinsdag, 17 augustus 2021

Nieuwe toplui voor MG Belux en SsangYong Middle Europe

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Nieuwe toplui voor MG Belux en SsangYong Middle Europe Jan Vanhaver
Alcomotive, invoerder van onder meer Hyundai, Suzuki, MG en SsangYong, benoemde met Johan Vanden Bergh en Jan Vanhaver zopas twee nieuwe managers aan de leiding van respectievelijk SsangYong Motors Middle Europe en MG Belux. 


Johan Vanden Bergh is sinds 16 augustus General Manager voor SsangYong Motors Middle Europe. Alcomotive is invoerder van het Zuid-Koreaanse merk in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland, en Vanden Bergh krijgt de eindverantwoordelijkheid over de activiteiten van SsangYong in alle landen waar het merk door Alcomotive verdeeld wordt. I1MG20210817140303Hij deed al een pak ervaring op bij andere merken en werd daarom als geschikte persoon gezien. Zijn belangrijke eerste opdracht wordt de lancering van de eerste volledig elektrische SsangYong die nog dit jaar verwacht wordt.
1JVHJan Vanhaver is vanaf 1 september dan weer de nieuwe Country Manager van MG Belux. Het ambitieuze Chinese merk behoort sinds vorig jaar tot de portefeuille van Alcomotive en lanceert binnenkort een belangrijk nieuw product met de Marvel R. Vanhaver moet de groei van MG op de Belgische en Luxemburgse markt begeleiden. Hij was tot 2016 al actief binnen Alcomotive, vooraleer hij voor Goodyear/Dunlop ging werken. Vandaag keert hij terug naar de invoerder waar hij eerder al ervaring opdeed.

Zowel Vanden Bergh als Vanhaver zullen rapporteren aan Olivier Sermeus, COO van Alcomotive.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy