maandag, 11 mei 2020

Dieter Quartier vervoegt het autonieuws-team

Dieter Quartier vervoegt het autonieuws-team © Dieter Quartier
Autonieuws.be groeit – niet alleen qua lezers, maar ook wat het team betreft. We zijn blij om u te kunnen melden dat de redactie vanaf vandaag versterkt wordt met een nieuwe kracht: Dieter Quartier.

 
Dieter is geen rookie in de fleet- en mediawereld. Na zijn hogere studies toegepaste taalkunde deed hij ervaring op inzake databasebeheer en remarketing bij BMW Financial Services. De volgende halte in zijn carrière was de fleetafdeling van Hyundai Belux, gevolgd door het B2B-departement van VAB. In 2010 richtte hij Words in gear op als automotive vertaal- en contentbureau, om zich in 2016 te heroriënteren richting journalistiek, training en consultancy. Vanaf nu maakt hij deel uit van het Autonieuws-team, waar hij zal bijdragen tot een nog grotere online aanwezigheid, met name aan de hand van een nieuwe rubriek op de site: Bedrijfswagens.

In deze nieuwe rubriek willen we informatie brengen op maat van de zelfstandige, de kleine onderneming en de vrije beroepen. Kortom: zij die geen specifieke kennis hebben rond bedrijfswagens – laat staan fleet – maar wel behoefte hebben aan behapbare informatie. Die vinden ze binnenkort op één plek: Autonieuws.be. We trachten concrete antwoorden te bieden op vragen rond het ideale aandrijftype, de overstap naar (deels) elektrisch rijden, fiscaliteit, financiering en leasing – en dat voor zowel personenwagens als bestelwagens. De TCO (total cost of ownership) speelt daarbij een grote rol. Daarom vermelden we in onze tests van typische bedrijfswagens binnenkort niet alleen de maandelijkse leaseprijs, maar ook een raming van het totale kostenplaatje na fiscaal effect.

U leest er binnenkort alles over op Autonieuws.be.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy