maandag, 01 juli 2019

Jorge Diez nieuwe Chef-Design van Mitsubishi

Jorge Diez nieuwe Chef-Design van Mitsubishi © Mitsubishi Motors
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) heeft vandaag aangekondigd dat Jorge Diez bij MMC Design aan de slag is gegaan als hoofd Mitsubishi Motors Europe Design (MMED) in de buurt van het Duitse Frankfurt. Hij wordt ook vicepresident van Mitsubishi Motors R&D Europe (MRDE).


Jorge Diez studeerde af aan het Royal College of Art in Londen. Hij heeft 18 jaar ervaring bij de Volkswagen Group, waar hij hoofd Exterieurdesign was bij SEAT en hoofd van de Automotive-afdeling bij Audi Konzept Design in München.

Doorheen zijn carrière was Jorge verantwoordelijk voor het ontwerp van modellen als de SEAT Leon, 20V20, Audi A7 en Audi TT. De Audi TT kreeg in 2007 de titel van World Car Design of the Year.

"Het doet mij plezier te mogen aankondigen dat Jorge Diez toetreedt tot ons designteam en dat hij het in Europa zal leiden," zo zei Tsunehiro Kunimoto, corporate vicepresident van de Designafdeling van MMC. "Hij combineert strategisch denken met creatief leiderschap. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij de creativiteit en de kwaliteit van het toekomstige design van Mitsubishi zal versterken, nu we onze Europese studio uitbreiden."

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy