donderdag, 11 april 2019

Wijzigingen in het Directiecomité van Groupe Renault Benelux

Wijzigingen in het Directiecomité van Groupe Renault Benelux Guy Vandenbranden © Groupe Renault
Op 1 april werd Guy Vandenbranden benoemd tot Directeur Total Customer Experience van Groupe Renault Benelux. Hij vervangt Bernard Neufkens, die de onderneming verlaten heeft. David Holderbach vervangt Guy Vandenbranden als Directeur Aftersales van Groupe Renault Benelux.


Guy Vandenbranden, die geboren werd in Ukkel in 1965, is industrieel ingenieur mechanica en beschikt over een master bedrijfsbeheer. Hij start zijn loopbaan bij Renault België Luxemburg in 1989 waar hij verschillende functies uitoefent in de Technische Dienst en vervolgens in de Directie Verkoop. In 2001 wordt hij benoemd tot Directeur Klanten van Renault België Luxemburg. In 2005 gaat hij aan de slag in de hoofdzetel van Renault als Projectleider CRM (Client Relation Management). In juni 2007 wordt hij Business Manager Onderdelen en Accessoires. In mei 2008 wordt hij benoemd tot Directeur Aftersales van Renault België Luxemburg. Bij de vorming van de Benelux-cluster in 2013 krijgt hij de verantwoordelijkheid voor Aftersales van Renault Nederland.

David Holderbach wordt geboren in 1971 in Valence (Frankrijk). Hij studeert af als Bachelor of Science in Aerospace engineering aan de Arizona State University. David Holderbach gaat aan de slag bij Renault in 1996 als Manager thermisch comfort. In 2002 maakt hij de overstap naar Auto Chassis International (Groupe Renault) als Projectingenieur, en vervolgens als Engineering Manager bij ACI Japan. In 2006 vervoegt hij Nissan als Program Director voor het D-platform. In 2009 keert hij terug naar Renault, waar hij het Cross-Company Team leidt dat belast is met product synergiën. In 2010 wordt hij benoemd tot Segment Chief Product Specialist van het Global Access-gamma. Drie jaar later gaat hij aan de slag in de regio Amerika als America Program Director. In september 2018 keert hij terug naar Europa als Project Director After-Sales Europe.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy