woensdag, 02 september 2015

Wim Verbeurgt wordt nieuwe Brand Communications Manager BMW, Inge Vervliet wordt Marketing Manager MINI Aanbevolen

Op 1 september werd Wim Verbeurgt de nieuwe Brand Commmunications Manager voor de wagens van het Duitse premiummerk BMW. Hij neemt de taken over van Inge Vervliet, die op haar beurt de functie opneemt van Marketing Manager bij het charismatische Britse automerk MINI.

Inge Vervliet startte in 2008 bij BMW Belux. De voorbije zeven jaar was ze verantwoordelijk voor het uitwerken en uitrollen van de marketingcommunicatiestrategie van de BMW-wagens op zowel B2B- als B2C-vlak. In haar nieuwe functie van Marketing Manager voor MINI zal ze verder focussen op de volgende stap in het succesverhaal van MINI, dat met de nieuwe MINI Clubman binnen enkele maanden een volwassen vervolg krijgt.

Wim Verbeurgt vervoegde MINI Belux in 2012 als Marketing Manager. Met zijn ruime ervaring op het vlak van ‘luxury branding’, zorgde hij onder meer voor de succesvolle lancering van de nieuwe MINI 3-deurs en de gloednieuwe MINI 5-deurs op de Belgische en Luxemburgse markt. In zijn volgende rol als Brand Communications Manager voor BMW zal Wim onder meer instaan voor het bestendigen van BMW als leider in het premiumsegment in België en Luxemburg. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy