Vandaag werd bekengemaakt dat Steven Trentin doorgroeit van Business Development Manager Corporate Sales naar Fleet Manager van Volvo Car Belux. Hij volgt daarmee Roeland Vriens op die als Head of Sales de overkoepelende verkoopverantwoordelijke van Volvo Car Belux wordt.
Vanaf deze week heeft Hyundai Belux een nieuwe Sales Manager. Nicolas Dewever werkt al sinds 2016 voor de invoerder van het Koreaanse merk nadat hij eerder bij Honda en Lexus actief was. In zijn nieuwe functie rapporteert Nicolas aan Kris Meylemans, Country Manager van Hyundai Belux.
Jean-François Mailleux, die met 26 jaar fleet achter de kiezen een echte ervaren rot in het vak mag genoemd worden, volgt vanaf begin volgende maand Steve Nys, die naar Toyota vertrok, op als Fleet Manager voor Kia Belux.
Vandaag, 1 september, neemt Marie Lejeune de fakkel over van Els Descamps als commercieel directeur van mobiliteitsaanbieder Athlon in België en Luxemburg.
De Fransman Martin Domise wordt vanaf 1 september tot algemeen directeur Renault Brand Belux en directeur Renault België Luxemburg benoemd. Hij vervangt Jérôme Pannaud, die vanaf 1 november de functie van Director Importers Africa, Middle East, Pacific opneemt.
Maserati heeft Julien Brunet benoemd tot nieuwe Managing Director van de West Europe-divisie. In die nieuwe functie wordt Julien Brunet verantwoordelijk voor de activiteiten van Maserati in Frankrijk, Monaco, België, Luxemburg en Nederland. Als Managing Director rapporteert hij rechtstreeks aan Luca Delfino, die in september 2021 is aangesteld als Head of Maserati EMEA. 
Steve Nys start vandaag als de nieuwe fleetverantwoordelijke van Toyota en Lexus BeLux. Hij neemt de fakkel over van Stef Holemans en zal rapporteren aan Joris Clavie, Business Performance Director Toyota en Lexus BeLux.
Nu de importactiviteiten van Alcopa (Moorkens) volledig zijn opgegaan in Astara Western Europe, geeft de huidige CEO, Damien Heymans, de operationele fakkel met onmiddellijke ingang door aan Olivier Sermeus.
Het heeft even geduurd, maar vandaag werd eindelijk duidelijk waar Eddy Haesendonck, die onlangs zijn ontslag gaf als CEO van BMW Belux,  zijn carrière verderzet. Hij werd namelijk benoemd tot CEO van Hedin Automotive B.V. en hoofd van de Benelux-activiteiten van Hedin Mobility Group, dat 25 automerken vertegenwoordigt in de Benelux en in België 19 dealerbedrijven overkoepelt.
Jan Schmook is op 1 juli benoemd tot Verkoopdirecteur van Renault België Luxemburg en volgt zo Benoit Treilhou op die het bedrijf verlaten heeft om een nieuwe wending aan zijn carrière te geven. Jan Schmook rapporteert aan Jérôme Pannaud, Algemeen Directeur, Renault België Luxemburg.
Pagina 1 van 13

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy