Nissan heeft zijn Fleet Manager Danny Olemans gepromoveerd tot Head of Sales voor de Belux. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de afdelingen Sales, Corporate Sales, Leasing en Distributie en breidt zijn takenpakket zo verder uit.
BMW Group Belux kondigt vandaag de benoeming aan van Joachim Sas tot General Manager van MINI Belux. Hij volgt er Bart Verhoef op, die Sales Manager wordt bij BMW Group Nederland.
De Amerikaan Manley is een naam als een klok in de hogere regionen van de autowereld. Hij stond aan het hoofd van Fiat Chrysler Automobiles, leidde de fusie van FCA en PSA tot Stellantis mee in goede banen en verlaat de groep nu om CEO te worden van AutoNation, een enorme dealergroep in de Verenigde Staten.
Vanaf 1 september zal Joost Kaesemans, tot enkele weken geleden directeur Communicatie bij Febiac, de rol van directeur Public Relations en Public Policy waarnemen bij mobiliteitsorganisatie Touring. Een sterke aanwinst voor Touring die de organisatie moet helpen om de overschakeling van automobiliteit naar multimodale mobiliteit te maken.
Alcomotive, invoerder van onder meer Hyundai, Suzuki, MG en SsangYong, benoemde met Johan Vanden Bergh en Jan Vanhaver zopas twee nieuwe managers aan de leiding van respectievelijk SsangYong Motors Middle Europe en MG Belux. 
België zendt zijn zonen uit. Matthias Sileghem, tot vandaag Managing Director van Mazda Motor Belux, wordt aangesteld als Vice President Customer Experience, Communications & Public Affairs bij Mazda Motor Europe. Tim Bosmans, vandaag Finance & Sales Planning Director, volgt hem vanaf 24 juni op aan het hoofd van Mazda Motor Belux.
Vanaf 1 mei 2021, zal Thierry De Vleeschouwer Karl Lechat opvolgen als nieuwe Directeur van ŠKODA Import.
In het kader van het nieuwe strategische plan "Renaulution", dat de strategie van Renault Group heroriënteert is ook de organisatie van de merken onderhevig aan een evolutie. De merken werden gegroepeerd in business units met aan het hoofd enkele nieuwe namen.
Het gaat hard bij Polestar. Om de groei te bestendigen wordt het salesteam versterkt met Tom Van Assche, die vandaag nog aan het hoofd staat van de fleetafdeling van BMW Belux. Hij start op 10 mei als Head of Sales van het Polestar Belux-team. 
Groupe Renault kondigde zopas de benoeming aan van Laurent Rossi als CEO voor het merk Alpine. Hij zal als zodanig verantwoordelijk zijn voor Alpine Cars en alle sport- en F1-activiteiten van de Groupe Renault. Tegelijk vertrekt F1-teamleider Cyril Abiteboul bij Renault.
Pagina 1 van 11

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy