Autosectorfederatie Febiac maakte zopas bekend dat de huidige CEO, Luc Bontemps, op 1 november opgevolgd zal worden door de Duitstalige Belg Andreas Cremer. Bontemps gaat na 21 jaar aan het hoofd van Febiac met pensioen. Cremer is 50 jaar en was tot nu secretaris-generaal bij Audi Brussels.
Autonieuws.be groeit – niet alleen qua lezers, maar ook wat het team betreft. We zijn blij om u te kunnen melden dat de redactie vanaf vandaag versterkt wordt met een nieuwe kracht: Dieter Quartier.
Kia Motors Corporation maakt vandaag bekend dat Ho-sung Song, Head of Global Operations, is gepromoveerd tot President. In zijn nieuwe rol zal Song het voortouw nemen in de verdere implementatie van ‘Plan S’, de strategie van het bedrijf op middellange tot lange termijn, gericht op het verkrijgen van een leidende positie in de toekomstige auto-industrie.
Bart Van Rossen vervoegt Ford Motor Company (Belgium) nv als Fleet & Remarketing Director, op 3 maart 2020. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Peter Bertin, Managing Director, Ford BeLux. Bart Van Rossen volgt Roeland Vriens op, die einde vorig jaar Ford verliet.
Claudio Vezzosi (54) is met ingang van 1 februari 2020 aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van RCI Bank and Services, de financiële dienstverlener van de Alliantie in de Benelux.
Bij Suzuki Belux, deel van de Alcomotive groep, is het laten doorgroeien van talentvolle medewerkers al lang een bekend fenomeen. Zo werd Catherine Free, tot voor kort Marketing Manager, benoemd tot Country Manager van MG, een zesde automerk dat werd toegevoegd aan de portfolio van Alcomotive. Het Suzuki Belux team wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om haar te bedanken voor de succesvolle en aangename 20 jaar dat zij voor het bedrijf gewerkt heeft en haar veel succes te wensen in haar nieuwe, boeiende uitdaging om het merk MG te lanceren op de Belgische en Luxemburgse markt.
Het gerucht deed al enkele weken de ronde en is nu officieel bevestigd: Luca De Meo wordt met ingang van 1 juli 2020 de nieuwe CEO van Renault. Dat is goed nieuws voor de Franse constructeur die na het ontslag van Carlos Ghosn en Thierry Bolleré op zoek was naar een nieuwe topman.
Renault België Luxemburg heeft sinds november zijn activiteiten voor de Verkoop aan Ondernemingen gereorganiseerd om beter te kunnen inspelen op de snelle evoluties en verwachtingen van de fleetmarkt.
Vanaf 9 december 2019 wordt Hadi Zablit secretaris-generaal van de Alliantie. Hij zal verslag uitbrengen aan de Operationele Raad van de Alliantie en de directeuren-generaal van de drie ondernemingen.
vrijdag, 15 november 2019

Markus Duesmann nieuwe CEO Audi

Markus Duesmann wordt per 1 april 2020 de nieuwe CEO van Audi AG. De 50-jarige werktuigbouwkundig ingenieur volgt de Nederlander Bram Schot op, die deze functie sinds juni 2018 bekleedde. Duesmann is al bijna drie decennia werkzaam in de auto-industrie, meest recent als bestuurslid voor Inkoop bij BMW. Bram Schot (58) verlaat de Groep eind maart op basis van een zeer positieve wederzijdse overeenkomst.
Pagina 1 van 9

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy