vrijdag, 10 oktober 2014

TEST: BMW M3: let the beast go

BMW gooit zijn dikke V8 motoren buiten, en komt terug tot zijn roots. Zes in lijn. Wat verwacht je anders van een “M”?

Gepubliceerd in Test
Paar weken geleden stelde we u de BMW M3 voor, nu is het tijd voor de BMW M4. Het echte werk!
Gepubliceerd in Test

Al in 2003 creëerde BMW het nieuwe segment van middelgrote Sports Activity Vehicles (SAV) met de introductie van de X3.

Gepubliceerd in Test
BMW heeft een patent op het uitvinden van nieuwe marktniches. Zo ook in het geval van de BMW X6 die in 2008 werd gelanceerd. BMW doopte het segment SAV, wat staat voor Sports Activity Vehicle. De X6 polariseerde sterk, zeven naar na zijn lancering krijgt de machojeep een nieuw jasje aangemeten.  
Gepubliceerd in Test
Dat BMW nummer één is onder de premiummerken is niet toevallig. De Beierse constructeur heeft naam en faam verworven met de implementatie van nieuwe technologieën en modelvarianten. Met de 2-reeks Gran Tourer waagt BMW zich nu op het terrein van de monospaces.
Gepubliceerd in Test
BMW i staat voor de ontwikkeling van unieke wagenconcepten, duurzaamheid over de volledige waardeketen, complementaire mobiliteitsdiensten en verfrissende ideeën over luxe met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. 
Gepubliceerd in Test
woensdag, 11 november 2015

TEST: BMW X5 M mannen weten waarom

Mannen in een midlifecrisis gedragen zich opeens weer als tieners en hoe cliché het ook mag klinken, de meesten kopen dan een sportauto.
Gepubliceerd in Test
Twee maand geleden vierde BMW in München zijn 100ste verjaardag. Een viering zonder veel poeha want daarvoor is de toekomst té ongewis. De komende vijf à tien jaar zal het autolandschap ingrijpend veranderen en niemand durft vandaag te voorspellen welk (auto)merk in 2025 nummer één in de wereld zal zijn.
Gepubliceerd in Test
Ook BMW ontsnapt niet aan de verplichting om de gemiddelde uitstoot van zijn wagenpark aanzienlijk te doen dalen, en opteert net als zijn concurrenten voor een gedeeltelijke “hybridisering” van zijn modellengamma.
Gepubliceerd in Test
vrijdag, 11 november 2016

TEST: BMW M2: topsporter in topvorm

BMW’s M-modellen zijn dagelijks bruikbare, rasechte sportwagens die voor veel concurrenten als benchmark gelden. Net onder de populaire M4 en M3 geldt deze M2 als “instapper” van het M-gamma.
Gepubliceerd in Test
Pagina 1 van 6

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy