Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 352 niet laden

zaterdag, 04 oktober 2014

ikrijslim.be van Cars4Publicity

Auto's met reclame betekent dubbele winst

"ikrijslim.be" van Cars4Publicity combineert een innovatieve vorm van outdoormarketing met een voordelige vorm van verhuur van wagens op lange termijn, en innoveert daarmee binnen zowel de reclame- als de leasing- en verhuursector.

Gepubliceerd in Focus
zondag, 05 oktober 2014

TEST: de nieuwe MINI is de MAX

De nieuwe MINI bouwt verder op de ambitie van zijn voorganger om het toonaangevende origineel in het compacte premiumsegment te blijven.

Gepubliceerd in Test

Hun vaders waren kleine of grote smeden, enkelen hadden ouders die alleen maar rijk waren. Hun drijfveer was geld verdienen én hartstocht, auto’s bouwen leerden ze al doende. Hun namen zijn blijven voortleven als automerknaam, die echter in geen enkel woordenboek of encyclopedie voorkomt. De maatschappelijke impact van hun levenswerk is nochtans enorm. Ook enkele Belgische families hebben autogeschiedenis geschreven, zoals de familie Moorkens.

Gepubliceerd in Focus

Het aanbod kwam onverwacht maar niet ongelegen: een lang weekend lang met een spiksplinternieuwe Rolls Royce Wraith het Baskenland verkennen met tussenstops in Bilbao en San Sebastian.

Gepubliceerd in Test
vrijdag, 10 oktober 2014

Snelle Adam

De nieuwe sportieveling van de ADAM-familie heet ADAM S. Hij zal het kleurrijke ADAM‑gamma aanvoeren en toont van 4 tot 19 oktober wat hij te bieden heeft op de 'Mondial de l'Automobile 2014' in Parijs. Een conceptversie van de ADAM S werd in het voorjaar voorgesteld op het salon van Genève. Thans werd de beslissing genomen om deze sportieve versie van de ADAM in productie te nemen. De ADAM S kan vanaf einde november besteld worden en staat begin 2015 bij de dealers.

Gepubliceerd in Nieuws
vrijdag, 10 oktober 2014

TEST: BMW M3: let the beast go

BMW gooit zijn dikke V8 motoren buiten, en komt terug tot zijn roots. Zes in lijn. Wat verwacht je anders van een “M”?

Gepubliceerd in Test
maandag, 13 oktober 2014

Jag is back

Jaguar hoort thuis in het rijtje van de allergrootste automerken. Vanaf de jaren tachtig ging het echter bergaf met de roemrijke constructeur, de kentering is er pas gekomen onder de nieuwe eigenaar, de industriereus Tata uit India. Die geeft het merk waarop het recht heeft: vertrouwen en financiële mogelijkheden.
Gepubliceerd in Nieuws
Eén op de vijf verkochte auto's in ons land is een terreinwagen, maar slechts één op de vier is uitgerust met vierwielaandrijving. Dat geeft aan dat de consument nog altijd zijn hart en niet zijn verstand volgt wanneer hij een nieuwe auto koopt . Want een SUV kost meer, verbruikt meer en stoot meer schadelijke uitlaatgassen uit en wordt bijna nooit off road gebruikt

Gepubliceerd in Nieuws
Van 4 tot 19 oktober is het in Parijs verzamelen geblazen voor de tweejaarlijkse Mondial de L'Automobile met dit keer een recordaantal premières.

Gepubliceerd in Nieuws

De nieuwe generatie auto’s is standaard uitgerust met systemen die moeten voorkomen dat je pirouettes gaat maken bij het remmen of ontwijken van een hindernis op de weg. Opgepast: op een bevroren of besneeuwde rijbaan verliezen die veiligheidssystemen hun efficiëntie als je zonder winterbanden onderweg bent.

Gepubliceerd in Nieuws
Pagina 1 van 639

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy