zaterdag, 02 juli 2022

Beherman wordt invoerder van Piaggio vrachtwagentjes

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Beherman wordt invoerder van Piaggio vrachtwagentjes © Beherman
Beherman, tot onlangs invoerder van Mitsubishi en vandaag nog altijd invoerder van de bedrijfswagens van Fuso, liet vandaag weten dat het een nieuw distributiecontract heeft afgesloten met Piaggio Commercial. Het bedrijf uit Bornem zal in de Belux de nieuwe Porter NP6 invoeren.


De Porter NP6, een klein bedrijfsvoertuig van het Italiaanse Piaggio (dat ook de Vespa bouwt), wordt aangeboden met twee ecologische aandrijflijnen, CombiFuel genaamd. Het wagentje wordt aangedreven door een viercilinder in lijn van 1,5 liter die voldoet aan de Euro 6 norm en gevoed wordt met een gecombineerd brandstofsysteem bestaande uit benzine en LPG of benzine en methaan. Door zijn compacte afmetingen kan de Porter NP6 ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Hij kan 1,6 ton vervoeren op zijn 6,9 m2 grote laadvloer. 

Beherman voert ook Fuso in

Beherman is momenteel reeds invoerder voor België en het Groothertogdom Luxemburg van de Canter lichte vrachtwagens, gebouwd door Fuso (eigendom van Daimler Truck AG), waarvan er intussen meer dan 2.000 zijn geleverd in de Belux. Met de Piaggio Porter NP6 wil Beherman zich nu ook profileren als specialist in "last mile delivery”.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy