maandag, 27 september 2021

Opvolger van de Nissan NV200 vervoegt herschikt LCV-gamma

Geschreven door  Dieter Quartier
Opvolger van de Nissan NV200 vervoegt herschikt LCV-gamma © NISSAN
Nissan rationaliseert zijn gamma lichte bedrijfsvoertuigen: het gamma bestaat voortaan uit de Interstar (ex-NV400), Primastar (die tot nog toe NV300 heette) en de toekomstige Townstar, die de NV200 vervangt en ook als elektrische bestelwagen komt. 


Interstar van 03Met de NV400 die de Interstar wordt, bevestigt Nissan zijn aanwezigheid in het segment van de grote bedrijfsvoertuigen. De sterk opgewaardeerde NV300, met een scherper design, zal Primastar gaan heten om aan de behoeften van een middelgroot voertuig te voldoen. Tot slot zal het segment van de compacte bestelwagens worden gedekt door de volledig nieuwe Townstar, met 100% elektrische- en benzinemotoren. 

“Met deze nieuwe reeks lichte bedrijfsvoertuigen blijft Nissan zich actief richten op professionals, nu en in de komende jaren. Het vernieuwde gamma is bijzonder veelzijdig en zal aan alle behoeften kunnen voldoen door de vele ombouwopties. Van de grote Interstar die veel ombouwmogelijkheden biedt, tot de veelzijdige en praktische middelgrote Primastar en de nieuwe compacte en innovatieve Townstar. We luisteren naar onze klanten en blijven ons inzetten om aan hun veranderende eisen te voldoen”, aldus Emmanuelle Serazin, Light Commercial Vehicles & Corporate Sales Director, Nissan Europe.
TOWNSTARElektrische Townstar vervangt de e-NV200

Voor de nieuwe compacte bestelwagen bouwt Nissan voort op zijn expertise en sterke erfgoed op het vlak van elektrificatie. Een 100% elektrische versie van de gloednieuwe Townstar volgt de pionier e-NV200 op, een van de eerste mainstream elektrische bedrijfsvoertuigen. Met designelementen die zijn geïnspireerd op de nieuwe volledig elektrische cross-over Ariya, zoals het iconische Kumiko-motief op het radiatorrooster en de nieuwe signatuur van de dagrijverlichting, luidt de Townstar een nieuwe generatie van bedrijfsvoertuigen in.

De nieuwe Townstar, het eerste Europese model met het nieuwe Nissan-logo, in zowel 100% elektrische als benzineversie, belichaamt Nissans design, technologie en innovatie. De gloednieuwe compacte bestelwagen luidt een nieuw tijdperk in voor Nissan-LCV's.

Nissan wil bedrijven helpen een duurzaam bedrijf op te bouwen en elk model in de nieuwe reeks bedrijfswagens wordt gedekt door een unieke Europese garantie van vijf jaar, voor volledige gemoedsrust.

Advies voor uw volgende bedrijfswagen?

Op zoek naar de ideale laadoplossing?

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy