dinsdag, 19 mei 2020

Opel Vivaro Combi: voor hotelgasten en nieuw samengestelde gezinnen

Geschreven door  Dieter Quartier
Opel Vivaro Combi: voor hotelgasten en nieuw samengestelde gezinnen © Opel/PSA
De markt voor bestelbusjes met plaats voor acht passagiers blijft groeien. Opel wil een graantje meepikken met de derde generatie van de Vivaro Combi. 


Deze variant is volgens zijn maker de ideale minibus voor alle taken: praktisch, flexibel en vooral zuinig. Het moderne assortiment Euro 6d-temp-dieselmotoren in vier prestatieniveaus zorgt voor maximale efficiëntie en emissiecontrole. 

Klanten van Vivaro Combi hebben ook een ruime keuze qua lengte: de S is 4,60 meter lang, de M doet daar 35 cm bij en de L strekt zich uit over 5,30 meter. Een niet te onderschatten voordeel is dat alle versies 1,90 meter hoog zijn, zodat de Vivaro Combi moeiteloos ondergronds kan parkeren. 

Het comfort en de veiligheid worden gegarandeerd door diverse rijhulpsystemen, die al dan op de optielijst staan. Hill Start Assist en een de snelheidsregelaar met snelheidslimietinstelling zijn alvast standaard.

De Vivaro Combi is verkrijgbaar vanaf 27.220 euro inclusief btw. Deze prijs omvat een schuifdeur aan de rechterzijde alsook de keuze tussen een verticaal scharnierende achterklep en twee zijdelings openende klapdeuren.   

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy