Leasing & financiering

© KIA

Kia Flex: all-in huurformule per 6 maanden als alternatief voor leasen of kopen

25 januari 2024
Door Dieter Quartier

Vandaag gaat in België ‘Kia Flex’ van start, de nieuwe abonnementsdienst van het merk. Het aanbod dat Kia heeft uitgewerkt samen met ALD Automotive | Leaseplan omvat diverse modellen die je voor 6, 12 of 18 maanden kunt huren. Alles is inbegrepen, behalve de energiekosten. 

 

Je kunt kiezen tussen looptijden van 6,12 of 18 maanden. Wanneer het abonnement afloopt, wordt het contract automatisch stopgezet. “We evolueren van een zuivere autoconstructeur naar een leverancier van duurzame en toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Onze nieuwe abonnementsdienst ‘Kia Flex’ is daarbij een belangrijke stap,” zegt Olivier Gelas, managing directeur van Kia Belux.  

“Heel wat bestuurders zoeken naar flexibele mobiliteitsaanbiedingen waar ze indien nodig gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Met Kia Flex bieden we dit pakket op maat zonder kopzorgen aan: het kan volledig online gereserveerd worden en de kosten zijn transparant; bovendien wordt het ondersteund door ons groot en efficiënt dealers- en servicenetwerk zodat het aanbod in het hele land beschikbaar is.” 

In enkele minuten besteld

Na selectie van een Kia-model op flex.kia.be en de gewenste voorwaarden kan de reservering in enkele minuten afgewerkt worden. Zodra de gebruiker zich geregistreerd heeft, kan hij de noodzakelijke documenten uploaden vooraleer in de laatste stap het abonnementscontract af te sluiten. De auto wordt geleverd bij een van de deelnemende Kia-dealers.  

Wat dat moet kosten? De goedkoopste Kia in het aanbod betreft een handgeschakelde Ceed op benzine, die je voor een maandbedrag van € 649 inclusief btw kunt huren. Wil je elektrisch rijden, dan moet je al meteen € 1.218 per maand op tafel leggen. Je krijgt dan een Kia Niro EV. Liever een potige SUV? De Sportage MHEV met automaat heb je voor € 999.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.