Alternatieve mobiliteit

© Athlon

Bedrijfsfiets aantrekkelijk voor elke werknemer dankzij Athlon BikeLease (video)

21 april 2021
Door Dieter Quartier
Fietsen is gezond. Zowel voor je lichaam als voor je portemonnee, en dan zeker als je hem via de werkgever kunt leasen. Met Athlon BikeLease is alles inbegrepen: van onderhoud en verzekering tot bijstand onderweg. 

Fietsen hebben de wind in de zeilen, en dan zeker de e-bikes. Die zijn aan de prijzige kant. Met Athlon BikeLease kun je het bedrag spreiden over diverse jaren, zodat je tot een aantrekkelijk maandbedrag komt.

Deze fietsleaseformule is beschikbaar voor iedereen binnen het bedrijf: zowel de werknemers met een bedrijfsauto als het personeel dat niet over dit voordeel beschikt. Je kunt de bedrijfsfiets immers ook aanbieden in het kader van een cafetariaplan, bijvoorbeeld.

Het grote voordeel van de bedrijfsfiets is dat je hem met brutoloon kunt betalen in plaats van met nettoloon, terwijl hij voor de werkgever fiscaal volledig is vrijgesteld. 

Athlon zorgt met BikeLease bovendien voor een complete ontzorging. Voor de verkoop en de aftersales werkt het leasebedrijf samen met CTec. Zij verenigen 500 onafhankelijke fietshandelaren in België, waar de werknemer terechtkan voor advies, de bestelling, de aflevering en natuurlijk het onderhoud. 

Je ontdekt het allemaal in deze video.

Deel op

Lees meer over

Video

Dieter Quartier

Dieter Quartier (°1976) schrijft al sinds 2000 met motorolie in plaats van inkt. Zijn interessesfeer reikt van classics tot electrics. Bedrijfsmobiliteit in ruime zin is zijn dada.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.