vrijdag, 03 september 2021

Deloitte bestelt 140 MINI Electric voor schoolverlaters

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Deloitte bestelt 140 MINI Electric voor schoolverlaters © BMW Group
Deloitte bestelde zopas 140 MINI Electrics voor de nieuwe werknemers die pas afgestudeerd zijn en aan de slag gaan bij de consultancyfirma. Het gaat meteen om de grootste bestelling van elektrische MINI’s ooit in Europa en brengt het totaal aantal door Deloitte bestelde MINI’s sinds juni al op 540 stuks.


Elk jaar werft Deloitte in de zomer heel wat jonggediplomeerden aan. In de “war on talent” hoort een mobiliteitsoplossing, vaak in de vorm van een auto, tot de musts. De firma is al lang klant bij MINI en stelt nu vast dat 26 procent van de schoolverlaters die deze zomer in dienst treden kozen voor een elektrische auto. 

De nieuwe bestelling van 140 elektrische MINI’s is niet de eerste lading elektro-MINI’s voor het bedrijf, want ook vorig jaar in augustus bestelde Deloitte er al honderd. De nieuwe bestelling kadert in het plan van Deloitte om tegen 2030 koolstofneutraal te zijn.  Sinds juni 2021 zijn elektrische auto's en hybridevoertuigen samen goed voor 88% van alle bestelde bedrijfswagens bij Deloitte.

De bekende MINI’s met de groene achteruitkijkspiegels zijn bijzonder populair bij de adviesfirma. In totaal heeft Deloitte sinds juni van dit jaar al 540 nieuwe MINI’s besteld. Het is daarmee met voorsprong de grootste klant voor het Brits-Duitse merk in ons land. 

Naast de aankoop van elektrische wagens investeert Deloitte ook in laadinfrastructuur, met in de Belgische vestigingen momenteel al 540 geïnstalleerde laadstations voor elektrische auto’s en plug-in hybrides.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy