Autosalon

© Patrick Theunissen

VIDEO: Volkswagen @ Brussels Motor Show 2020

09 januari 2020
Door Redactie
In Paleis 11 staan Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles met twee uiterst belangrijke modellen. Het gaat dan natuurlijk om de gloednieuwe Golf van de achtste generatie, de gloednieuwe versie van de absolute bestseller van het Duitse merk, en de ID.3, de volledig elektrische auto met een rijbereik tot 550 km (WLTP) waar erg veel van wordt verwacht. 


(VIDEO ONDERAAN)

De drie eTSI-versies (mild hybrid) van de Golf beleven in Brussel trouwens hun wereldpremière. Ze combineren een riemaangedreven 48V starter-generator, een 48V lithium-ionbatterij en de nieuwste TSI-motoren om voor stevige prestaties en een laag verbruik te zorgen. De drie versies leveren een vermogen van respectievelijk 110, 130 of 150 pk. Ook twee plug-inhybride Golfs worden aangeboden, met 204 en 245 pk, terwijl de klassieke benzineversies (TSI) en diesels (TDI) evenmin op het programma ontbreken. 

Om ons alvast voor te bereiden op de lente toont VW ook de T-Roc Cabriolet met stoffen kap die in slechts negen seconden de zon binnenlaat. Daarnaast staat de T-Roc R met vierwielaandrijving en sterke prestaties in Brussel, vindt ook de nieuwe T6.1 (Transporter, Caravelle, Multivan, California) er een plekje, net als de rest van het uitgebreide gamma.

Deel op

Lees meer over

Video

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.