donderdag, 24 oktober 2019

Autonieuws op de Tokyo Motor Show 2019

Autonieuws is voor u in Tokyo, waar de verschillende Japanse constructeurs trots hun nieuwste modellen en concept cars voorstellen op de tweejaarlijkse Tokyo Motor Show. Een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden, dat verder borduurt op het artikel dat we voorafgaand aan het salon reeds brachten.
donderdag, 24 oktober 2019

Suzuki @ Tokyo Motor Show 2019 (video)

Bij Suzuki is het thema “Waku Waku switch for Everyone”, wat vrij vertaald neerkomt op “Opwinding voor jou, opwinding voor iedereen”.
Bij Mitsubishi gaat de MI-TECH Concept in première. Het gaat om een geëlektrificeerde buggy-achtige SUV. Ook de Engelberg Tourer wordt er opnieuw getoond.
donderdag, 24 oktober 2019

Nissan @ Tokyo Motor Show 2019 (video)

Bij Nissan werd de Ariya Concept onthuld. Het gaat om een zuiver elektrische crossover die Nissans nieuwe stijlrichting voor het tijdperk van de autonome wagen toont. De auto beschikt over twee elektromotoren, een rits rijhulpsystemen en een look die de nieuwe Nissan-designtaal verbeeldt.
donderdag, 24 oktober 2019

Mazda @ Tokyo Motor Show 2019 (video)

Erg belangrijk nieuws bij Mazda: de allereerste elektrische auto van het merk, de MX-30, beleeft zijn wereldpremière deze week in Japan.
Toyota toont in eigen land een nog naamloze, voor de Japanse markt bestemde, ultracompacte elektrische auto die eind 2020 verkrijgbaar wordt. De Mirai Concept beleeft hier ook zijn wereldpremière. Toyota’s zustermerk Lexus presenteert dan weer zijn visie op de toekomst van de elektrische auto met de wereldpremière van de LF-30 Electrified Concept.
Amper enkele weken na het autosalon van Frankfurt, dat dit jaar maar liefst 31% minder bezoekers trok dan bij de vorige editie, is het van 25 oktober tot 4 november al de beurt aan het salon van Tokyo, dat elke keer het hoogtepunt is voor de Japanse merken, die er hun prototypes en nieuwe modellen tentoonstellen en weinig ruimte laten voor Europese, Koreaanse of Amerikaanse merken om te schitteren. Dit jaar staat het salon –weinig verbazend- volledig in het teken van elektrificatie. Autonieuws zal dit jaar voor het eerst ook aanwezig zijn in Tokyo om u alle nieuws uit de eerste hand te tonen.
Van 12 tot 22 september vindt in Frankfurt de IAA (Internationale Automobil Ausstellung) plaats. Het salon van Frankfurt, dat voor het eerst georganiseerd werd in 1897, staat in Europa op het niveau van dat van Parijs en Genève maar kampt net als dat van Parijs met heel wat afzeggingen. 
Pagina 1 van 5

Contact

YesYes BVBA
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy